Træningsophold

Træningshold

TRÆNINGS- OG
SPORTSOPHOLD​

Med skov, natur og aktivitetshus som nærmeste naboer, er Danhostel Kjellerup det naturlige valg, når fællesskabet og sporten skal være i fokus. Inviter holdet på et træningsophold med kvalitetstid og masser sjov, der giver styrket sammenhold, når I kommer hjem.

Vi har en dobbelt multihal (1076 m2 pr. hal) der kan bruges til både håndbold, indendørsfodbold, badminton, tennis, hockey og dans ligesom vores mange lokaler også kan benyttes under et ophold til undervisning, sociale arrangementer eller som sovesale.

Overnatning

Danhostel Kjellerup består af seks hytter der er fuldstændig ens indrettet med op til seks sovepladser i hver (to køjesenge og en dobbelt sovesofa).

I hytten er der desuden et tekøkken med køleskab og elkeddel, og vi har sørget for både kaffe og te, som I kan nyde uden beregning. Hytterne har desuden et lækkert badeværelse med toilet og bruseniche, samt gulvvarme overalt.

I hytte 1 findes der et fælleskøkken med ovne, kogeplader, mikrobølgeovne, service m.m., som I frit kan benytte under hele opholdet.

Træningshold

Faciliteter inde og ude

Fra hytterne træder du direkte ud i Arena Parken, med forløb og forhindringer gennem hele parken. Derudover er der mulighed for strandhåndbold, petanque, streetbasket, beachvolley, udendørsfitness m.m. i parken.

I gåafstand fra Danhostel Kjellerup, findes der både kunstgræsbane samt 5 almindelige baner og en grusbane, der kan lejes via vores samarbejdspartner Kjellerup IF.

Hytterne ligger i tilknytning til Arena Midt, hvor der er en multihal som kan deles op i to, med rig mulighed for uendeligt mange sportsgrene. Her kan nævnes håndbold, fodbold, badminton, tennis, hockey og dans. Yderligere kan vi også tilbyde bordfodbold, bordtennis og fitness-center.