OM OS

Hvem er vi?

Arena Midt er mødested idræt, kultur og erhverv.

Vi er en social økonomisk virksomhed, som bruger overskuddet på bundlinien til at udvikle huset og fremme sundhed og trivsel. Vi ligger i Kjellerup midt i Jylland, tæt på landsdækkende transportnet, tilbyder overnatning og har plads til både den daglige træning, de vigtige firmamøder, den årlige konference og de helt store sports- og kulturevents. 

Når benytter Arena Midt får du de rette lokaler, god mad og dedikerede medarbejdere. Vi gør det i fællesskab. Vi holder dig i hånden hele vejen lige fra planlægning til afvikling – og de helt afgørende ingredienser er kompetencer, ordentlighed og tillid.

Arena Midt forener sport, kultur og erhverv i en bred vifte af tilbud, faciliteter og aktiviteter: 

  • Dobbelt multihal med tribuneafsnit til afvikling af alskens sport, idræt og motion
  • Møder og konferencer
  • Messer og udstillinger
  • Firmafester 
  • Stævner, mesterskaber og træningsophold
  • Fitness og Motion
  • Events, teambuilding og outdoor
  • Overnatning i Danhostel naturhytter
  • Adgang til sportsanlæg bl.a. fodbold, svømning og tennis

Hjertelig velkommen i Arena Midt

Arena Midt

Om Arena Midt

Arena Midt er Kjellerups mangfoldige Sport- og Kulturcenter, der forener sport, kultur og erhverv i en bred vifte af aktiviteter og arrangementer. Fra frivillig idræt og motion til elitesport og events. Fra foreninger til erhverv. Fra dagsmøder og konferencer til overnatning og internatophold. Fra de mindste til de største.

Arena Midt ligger i Kjellerup med en central placering mellem Silkeborg og Viborg. Her er gode vejforbindelser og kort køreafstand til en lang række attraktioner og muligheder i Midtjylland

Fra Arena Midt er der kort afstand til bymidten med levende handelsgader, flere spiser og hyggelige specialbutikker. Oveni ligger Arena Midt med en smuk placering ved Krabbes Grønne Ring, der byder på smuk natur og et stisystem på 10 km, der går hele vejen rundt om byen.

Arena Parken tilbyder et rekreativt område med cykel- og løbebaner, minigolf om sommeren, beachvolley, basketball, shelters, bålplads og ”junglestig”. Her har Arena Midt også Danhostel med seks naturhytter, der hver kan rumme overnattende gæster, og som har eget toilet og bad.

Arena Midt blev indviet i 2010 og er et af Midtjyllands største idrætsanlæg på 5.000 m2 indendørs m2 med supplerende adgang til udendørs fodboldanlæg, outdoor faciliteter og indendørs svømmehal.

Arena Midt har en dobbelt multihal (2150 m2), der kan benyttes helt eller opdelt. Hertil kommer tribune pladser/auditorium opstilling med plads op til 1400 tilskuere. Tribunen er opdelt i 4 afsnit, som kan køres ud uafhængigt af hinanden og dermed giver mulighed for fleksible opsætninger.

Hallerne bruges traditionelt til både håndbold, fodbold, badminton, tennis, hockey og dans. Fra almindelig træning til store stævner, turneringer og mesterskaber på professionelt niveau.

Hallerne bruges tillige til større kulturarrangementer og events, så som koncerter og forestillinger, og til afholdelse af store konferencer for virksomheder, messer og udstillinger. Siddende ved borde kan der være op til 1200 personer. Med over 200 gratis P-pladser er der gode parkeringshold.

Derudover rummer Arena Midt byens største Fitnesscenter og tilbyder en række mødelokaler til både mindre møder og større arrangementer med til op til 160 personer. Arena Midt har egen café og køkken, som tilbyder service og forplejning. Fra kioskvarer i hverdagen til forplejning til møder, konferencer og events. Huset råder over moderne AV-udstyr og professionelt personale, som sætter god service i højsæde.

Fredagsbar

Vi samler kjellerup

Arena Midt blev indviet i 2010 som lokalt samlingspunkt for idræt og kultur, og er et af Midtjyllands største idrætsanlæg på 5.000 m2 indendørs m2 med supplerende adgang til udendørs fodboldanlæg, outdoor faciliteter og indendørs svømmehal.

Arena Midt samler byens aktive idrætsforeninger og klubber inden for bl.a.  håndbold, fodbold, badminton, tennis, fitness og dans. Fra almindelig træning til store stævner, turneringer og mesterskaber på professionelt niveau.

Hallerne bruges tillige til større kulturarrangementer og events, så som koncerter og forestillinger, og til afholdelse af store konferencer for virksomheder, messer og udstillinger. Siddende ved borde kan der være op til 1200 personer. Med over 200 gratis P-pladser er der gode parkeringshold. 

Arena Midt driver desuden et lokalt erhvervsnetværk i samarbejde med Kjellerup Idrætsforeninger og administrerer Kjellerup Pylonen, der markedsfører events i Kjellerup over for forbipasserende  på hovedvejen mellem Silkeborg og Viborg. 

åbningstider

Her finder du de aktuelle åbningstider i Arena Midt:

Arena Midt 
Hverdage: 7-23
Weekend: varierende åbningstider

Kontoret og Telefonbetjening
Man-Tors: 10-15 
Fredag: 10-14

Café

KONTAKT

Arena Midt
Hasselvej 15
8620 Kjellerup

Tlf.: 8686 9915

Email: info@arenamidt.dk