Møder og konferencer

KONCERTER
KONFERENCER
MØDER
OPVISNINGER
STÆVNER
TURNERINGER
Previous slide
Next slide

Hold dit næste møde i Arena Midt

Book en konference, et kursus, en workshop, et strategimøde eller et kick-off møde i Arena Midt. Arena Midt er et professionelt mødested med mulighed for overnatning og mange faciliteter, der danner optimale rammer for små og store arrangementer som kurser, konferencer, messer og udstillinger. Vores beliggenhed midt i Danmark gør det nemt at samle deltagere fra hele landet, og vi stor parkeringsplads med gratis parkering. Oveni tilbyder vi møde- og konferencelokaler til en rigtig skarp pris!

Vi har lokaler til mindre forsamlinger og op til 1.400 personer. Vi råder bl.a. over en dobbelt multihal, som kan avendes til store konferencer, events, messer og udstillinger.

Du har rig mulighed for at gøre dine møder aktive via brug af vores faciliteter både indenfor og
udendørs med direkte adgang til Arena Parken og naturområdet Krabbes Grønne Ring.

Messer og udstillinger

Arena Midt rummer spændende muligheder for at udstille jeres produkter.

Vores to haller kan lægges sammen med plads til xxx personer.

Arena Midt tilbyder desuden indbydende pauseområder og grupperum.

Vores foyerområde på ca. xx m2 rummer hyggelige kroge med mulighed for at tage en kop kaffe føjer en ekstra dimension til jeres arrangement.

Få et godt tilbud

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at stable et arrangement på benene?

Firmaevents

Brug af Arena Midt til at få folk til at tænke kreativt og samarbejde om at løse opgaver. Det er en god mulighed for at skabe sammenhold, og være sammen på en anden måde end i hverdagen. Arena Midt skaber vi aktiviteter, hvor I kan styrke sammenholdet mellem jeres medarbejdere – samtidig med, at det kan give medarbejderne en sjov fælles oplevelse. Vi har erfaringen til at arrangere aktiviteter for større forsamlinger. Vi råder over mange indendørs- og aktiviteter. Og vi har instruktører med processuelle kompetencer.

Få et godt tilbud

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at stable et rigtig godt firmaevent på benene?

Fredagsbar
Fredagsbar
Fredagsbar
Træningshold

MØDER MED AKTIVITET OG NATUR

Når du holder møde i Arena Midt er der masser af oplagte aktivitetsmuligheder, som både er gratis og ligger lige til højrebenet. Først og fremmest byder idrætsanlægget på en væld af aktivitetsmuligheder indendørs. Men Arena Midts naturskønne placering med skov og grønne områder giver oveni helt unikke muligheder for udendørsaktiviteter og mulighed for at klare tankerne og få kreative ideer ovenpå mange timer i mødelokalet. 

Mennesker kan som udgangspunkt koncentrere sig i 20-25 min. ad gangen, før det bliver svært at holde fokus. Derfor er det en rigtig god ide, at du tænker bevægelse ind i mødet. Det giver ny energi og fokus. Jo mere kroppen er involveret, jo bedre husker vi. 

Bevægelse og indlæring hænger tæt sammen.

Her kan man føle sig fri til at smide skoene under et møde, eller sige ’hov – nu skinner solen! Vi kan lige nå en gåtur’. Stræk jer, hold 30-sekunders-snak-med-sidemanden, stå op til gruppearbejdet, luk øjnene og hør stille musik eller flyt jer rundt i lokalet til gennemgang af særlige emner, så I ser tingene fra nye vinkler. Tingene behøver ikke altid være så styret, så brug det der er – Og gør det enkelt!