Arena motion

Sport Solution

VELKOMMMEN TIL ARENA MOTION

Arena Midt overtog pr. 1. maj 2022 holdtræning inkl. spinning fra Sport & Fitness. Det sker under navnet “Arena Motion”. Arena Motion danner ramme om Kjellerups største motionssted. Vi ønsker at ramme mange forskellige målgrupper og aldersgrupper. Vi tilbyder holdtræning og vi har fuld fokus på dagligdagens aktivitetstilbud i og udenfor huset.

Arena Motion holder til i hele huset med bl.a. ny placering af spinning i lokale 1, ligesom lokale 4 er nyindrettet med nyt gulv målrettet dans, bevægelse og motion.

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere? 

Kontakt Josefine Blom Sørensen i Arena Motion (jb@arenamidt.dk). Du kan også altid spørge vores gode og velforberedte instruktører. De sikrer på alle hold, at du får en god og stemningsfyldt træning med højt humør og et godt udbytte!

holdoversigt

KØB AF MEDLEMSSKAB & FREMMØDE

 • Køb af medlemskab via www.arenamidt.dk og på kontoret i Arena Midt. Ellers ved personligt fremmøde i Sport & Fitness i den bemandede åbningstid samt via www.sportogfitness.dk
 • Prisen er 220,- pr mdr. for “Fri Holdtræning”
 • Framelding skal ske senest 2 timer før holdstart – ellers tilfalder en bøde på kr. 50,- (for DIBS-medlemmer) eller 5 dages træning (for kontant-medlemmer)
 • Fremmøde på medlemsskærmen skal være gennemført senest 10 min. inden holdstart.
 • Udeblivelse uden varsel medfører bøde (kr. 50,- eller 5 dage).
 • Booking kan ske helt op til holdets start.
 • Der kan bookes 3 uger frem i tiden via Sport Solution appen.
 • Indendørs sko ved indehold. Du kan med fordel medbringe håndklæde til holdtræning.
 • Tilmelding til holdtræning sker via Sport Solution appen.
 • Fremmøde sker via App eller skærm nær Arena Midts kontor og Cafe området. Eller instruktøren kan fremmøde dig via deres adgang til Sport Solution. 
 • For medlemmer af Sport & Fitness med tilkøbt holdtræning kan fremmøde endvidere sker på skærmen i Sport & Fitness.
 • Arena Motion kan benytte Arena Midts omklædningsrum og badefaciliteter, men har også adgang til Sport & Fitness’ omklædningsrum – og du må også gerne benytte nøgleskabene i Fitness.
 

holdbeskrivelser

- ÅBNE HOLD

BØJ & STRÆK

Lidt det samme som yoga og pilates. Et hold for dig, der gerne vil arbejde hele kroppen igennem på en rolig måde. Vi arbejder med mindre flowserier, hvor vi kæder bevægelse og vejrtrækning sammen. Der vil være stillinger, der udfordrer smidighed, balance og styrke. Alle kan være og timens indhold og enkelte øvelser tilpasses efter deltagerne.

HIT FIT DANCE

Vi danser Rock´n´roll til 50´ernes rytmer, twist til 60´ernes beatles. 70´ernes discotrin, pop og grandprix fest fra 80´erne. Moderne funk og showdance moves fra 00´erne og 10´erne. Hit Fit Dance er for alle aldre og alle niveauer.

SPINNING - INTELLIGENT CYCLING

Indendørs træningsform, baseret på Intelligent Cycling, hvor der trænes på specialdesignede cykler i virtuelt setup til netop denne form for træning. Under træningen føres du gennem forskellige øvelser, hvor fokus er et boost til forbrændingen og konditionstræning i form af intervaltræning.

GO´WEEKEND WORKOUT

Lidt det samme som yoga og pilates. Et hold for dig, der gerne vil arbejde hele kroppen igennem på en rolig måde. Vi arbejder med mindre flowserier, hvor vi kæder bevægelse og vejrtrækning sammen. Der vil være stillinger, der udfordrer smidighed, balance og styrke. Alle kan være og timens indhold og enkelte øvelser tilpasses efter deltagerne.

MORGENFRISK WORKOUT

Lørdag kl. 8-9 er der morgenfrisk workout. Holdet vil skifte imellem tabata og cirkeltræning: Tabata træning giver optimal form og fedtforbrænding. Træningen er opbygget af intervaller, hvor man yder sit maksimale i 20 sekunder og holder 10 sekunders pause, dette gentaget 8 gange, og man skal igennem 6 øvelser i alt, hvoraf der vil være tre puls øvelser og tre styrkeøvelser. Cirkeltræning er for dig, som gerne vil træne alle kroppens store muskelgrupper og også være stillinger, der udfordrer smidighed, balance og styrke, men med god tid og ro på. Alle kan være og timens indhold og enkelte øvelser tilpasses efter deltagerne. Du træner ved hver station i 45 sekunder og så er der 15 sekunder til at skifte til næste station. Der vil være stationer, hvor du skal benytte vægte, og her er det vigtigt, at man passer på sig selv.

BOOSTER

Booster er et hold, hvor vi kombinerer enkle koreografier, toning og cardio i en effektiv og sjov time. Vi bruger mindre håndvægte, så længe vi orker… Du kan også skifte mellem forskellige håndvægte i forhold til dit udgangspunkt; de fleste bruger 1/2 kg eller 1 kg, og med tiden kan du måske øge vægten. Booster har sundhed og funktionalitet for øje, både fysisk og mentalt. Timen er bygget op omkring enkel dans og bevægelse, som styrker kroppens mobilitet. Booster handler ikke om danseteoknisk kunnen. Fokus er på en anatomisk hensigtsmæssig holdning og udførsel, hvilket bidrager til øget styrke, bedre kondition samt en let og energisk krop. Der verbal guides en del igennem timen for at understøtte fokus. Alle kan være med, og der er selvfølgelig altid plads til en prøvetime 🤗 
BOOSTER er hver MANDAG KL. 17-18 Elin er instruktør.

Arena Motion

Step

Er du “VILD MED STEP”? På dette hold, bruger vi stepbænken i hele timen. Vi arbejder med enkle serier til masser af god og festlig musik. Holdet er for alle, som gerne vil ha’ pulsen op og sved på panden. Timen træner primært kredsløb, kondition og koordination, men vi laver også ca. 15-20 minutters styrketræning, hvor især arme, mave- og rygmuskulatur skal styrkes. 
Tilmeldingen via app’en. Step hver torsdag kl. 16.45-17.45

OUTDOOR FITNESS/GLAD KROP

Fokus på din core (mave/lænd.) Her arbejdes med smidighed og bevægelighed. Outdoor Fitness/Glad Krop er et supergodt supplement til din træning og kan være med til at forebygge skader.
Vi arbejder med at skabe en stærk og stabil kropsstamme, hvor øvelser for mave- og rygmuskulaturen er i højsæde. Vi kommer i løbet af timen hele kroppen igennem og styrker således også arme, baller og lår. Når bolden indgår i øvelserne, bliver muskeltræningen mere sjov og udfordrende, da balancen samtidig indgår som et element, hvilket kræver et ekstra opspænd og fokus på stabiliteten i kroppen. Som variation kan der også indgå andre rekvisitter i timen..

DANCE´N´TONING

Et dansehold med en god blanding af musik og dansearter. Vi har fokus på forbrænding, høj puls samt toning af kroppen, herunder arme, ben og mave. OBS: husk et håndklæde til gulvøvelser. 

CROSSDANCE

Timen et opbygget i moduler så man kommer igennem Dance, Cardio, Bodytoning, Balance. Dansen krydres ex. med jive, rumba, samba eller lign. Pulstræning har fokus på konditionstræning så der gives gas i disse moduler. Styrketræning har fokus på opstramning af core, arme og ben. Til sidst sluttes timen af med balance hvor kroppen kommer ned i gear.

EVENTS:

Der afholdes ofte events primært i weekenderne men også indimellem i hverdagene. Det kan være diverse danse arrangementer, tema events, yoga/piltes inspirerede event eller en gæste instruktør som byder ind med et helt andet koncept.

Arena Motion
Arena Motion
Arena Motion