Arena motion

Sport Solution

VELKOMMMEN TIL ARENA MOTION

Arena Midt overtog pr. 1. maj 2022 holdtræning inkl. spinning fra Sport & Fitness. Det sker under navnet “Arena Motion”. Arena Motion danner ramme om Kjellerups største motionssted. Vi ønsker at ramme mange forskellige målgrupper og aldersgrupper. Vi tilbyder holdtræning og vi har fuld fokus på dagligdagens aktivitetstilbud i og udenfor huset.

Arena Motion holder til i hele huset med bl.a. ny placering af spinning i lokale 1, ligesom lokale 4 er nyindrettet med nyt gulv målrettet dans, bevægelse og motion.

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere? 

Kontakt Josefine Blom Sørensen i Arena Motion (jb@arenamidt.dk). Du kan også altid spørge vores gode og velforberedte instruktører. De sikrer på alle hold, at du får en god og stemningsfyldt træning med højt humør og et godt udbytte!

holdoversigt

KØB AF MEDLEMSSKAB & FREMMØDE

 • Køb af medlemskab via www.arenamidt.dk og på kontoret i Arena Midt. Ellers ved personligt fremmøde i Sport & Fitness i den bemandede åbningstid samt via www.sportogfitness.dk
 • Prisen er 220,- pr mdr. for “Fri Holdtræning”
 • Framelding skal ske senest 2 timer før holdstart – ellers tilfalder en bøde på kr. 50,- (for DIBS-medlemmer) eller 5 dages træning (for kontant-medlemmer)
 • Fremmøde på medlemsskærmen skal være gennemført senest 10 min. inden holdstart.
 • Udeblivelse uden varsel medfører bøde (kr. 50,- eller 5 dage).
 • Booking kan ske helt op til holdets start.
 • Der kan bookes 3 uger frem i tiden via Sport Solution appen.
 • Indendørs sko ved indehold. Du kan med fordel medbringe håndklæde til holdtræning.
 • Tilmelding til holdtræning sker via Sport Solution appen.
 • Fremmøde sker via App eller skærm nær Arena Midts kontor og Cafe området. Eller instruktøren kan fremmøde dig via deres adgang til Sport Solution. 
 • For medlemmer af Sport & Fitness med tilkøbt holdtræning kan fremmøde endvidere sker på skærmen i Sport & Fitness.
 • Arena Motion kan benytte Arena Midts omklædningsrum og badefaciliteter, men har også adgang til Sport & Fitness’ omklædningsrum – og du må også gerne benytte nøgleskabene i Fitness.
 • Medlemskabet er løbende, og kan afsluttes med opsigelsesfrist indeværende måned + 1 måned.
 

holdbeskrivelser

- ÅBNE HOLD

BØJ & STRÆK

På dette hold sætter vi tempoet ned. Her er tid til at mærke kroppen og arbejde med den både gennem styrke, balance og smidighedsøvelser på måtte. Vi kan også bruge bolde, elastikker og andre redskaber og så har vi fokus på at trække vejret og sænke skuldrene en anelse. Vi afslutter med afspænding, så medbring evt. tæppe. Alle kan deltage uanset niveau og det rolige tempo passer godt til dig, som døjer med smerter i led og muskler, hypermobilitet eller måske har holdt en pause fra bevægelse i noget tid. Holdet kan også bruges som grundig opvarmning eller nedkøling i kombination med andre hold eller styrke/fitnesstræning. Vi træner uden sko. Timens varighed er 60 minutter inkl. opvarmning og cool down.

Dancefit

DANCEFIT er timen for dig, der er vild med dans som træningsform. Timen kombinerer forskellige stilarter i dans til en effktiv og svedig træning med både lav og høj intensitet. Det er både puls og styrke elementer og vi udfordrer og forbedrer koordinationsevnen. Timen byder på god musik, fede dansemoves og garanti for smil på læben og sved på panden. DANCEFIT er for alle uanset køn og alder - bare du er glad for at dancefitness og godt samvær med andre danseglade. DANCEFIT giver et boost af positiv energi til din hverdag.

SPINNING - INTELLIGENT CYCLING

Indendørs træningsform, baseret på Intelligent Cycling, hvor der trænes på specialdesignede cykler i virtuelt setup til netop denne form for træning. Under træningen føres du gennem forskellige øvelser, hvor fokus er et boost til forbrændingen og konditionstræning i form af intervaltræning.

Morgenfrisk Workout

Morgenfrisk Workout er holdet for alle. Det vil skifte imellem cardio- & styrketræning samt opstillet bane med cirkeltræning. Holdene køres i flere forskellige intervaller, og der er garanti for sved på panden, og vi sikrer, at du får trænet hele kroppen. Til hver træningstime vil der bl.a. indgå forskellige redskaber i form af håndvægte, sjippetov, kettlebell, stepbænk, vægtskiver m.m., men det bliver lagt op på Facebook siderne Morgenfrisk Workout og Tabata, cirkeltræning og fedtforbrændingstræning, hvad der skal medbringes til timen. Timens varighed er 60 minutter inkl. opvarmning, gennemgang af øvelserne samt udstrækning – MEN det kan ske, at vi lige går lidt over tiden , men HUSK det er til din fordel. Hyld din krop ved at bevæge den til FED musik!

BOOSTER

BOOSTER er en 3-i-1 time, hvor vi kombinerer enkle dansekoreografier, styrketræning og cardio til en effektiv og sjov træning, hvor vi også har fokus på en god kropsholdning. - Vi danser med håndvægte (eller vandflasker) på typisk 1/2 - 1 kg. Vi lægger selvfølgelig vægtene fra os, hvis det bliver for belastende. - Alle kan være med - uanset om man har prøvet booster før. Timens varighed er 60 minutter inkl. opvarmning og cool down.

Arena Motion

Vild med Step

Er du “VILD MED STEP”? På dette hold, bruger vi stepbænken i hele timen. Vi arbejder med enkle serier til masser af god og festlig musik. Holdet er for alle, som gerne vil ha’ pulsen op og sved på panden. Timen træner primært kredsløb, kondition og koordination, men vi laver også ca. 15-20 minutters styrketræning, hvor især arme, mave- og rygmuskulatur skal styrkes. Timens varighed er 60 minutter inkl. opvarmning og cool down.

OUTDOOR FITNESS/GLAD KROP

Fokus på din core (mave/lænd.) Her arbejdes med smidighed og bevægelighed. Outdoor Fitness/Glad Krop er et supergodt supplement til din træning og kan være med til at forebygge skader.
Vi arbejder med at skabe en stærk og stabil kropsstamme, hvor øvelser for mave- og rygmuskulaturen er i højsæde. Vi kommer i løbet af timen hele kroppen igennem og styrker således også arme, baller og lår. Når bolden indgår i øvelserne, bliver muskeltræningen mere sjov og udfordrende, da balancen samtidig indgår som et element, hvilket kræver et ekstra opspænd og fokus på stabiliteten i kroppen. Som variation kan der også indgå andre rekvisitter i timen.

Fedtforbrændingstræning

Fedtforbrændingstræning er med karakter af vægttab, muskel forøgelse, energi boost og maksimal ydeevne. Timen er opbygget med opvarmning og derefter en primær linje i "Gul zone" som "Be strong it´s on the egde", hvor der pickes i "rød zone" med "Be brave it´s hard and painfull". Timen er med variation af aktiviteter. Det er både puls og styrke øvelser. Du vil forbrænde maksimalt ved at lave interval træningen som denne. Der er små pauser mellem hver blok, hvor du vil få pulsen ned og derved skal bruge mere energi for at skrue pulsen op igen! Timen kan indeholde redskaber som vægtstænger, vægtskiver, stepbænk, kettlebells og meget mere. Så hvis du vil gøre oprør med fedtprocenten så er det her et indendørs hold for dig!

BRØLstrærk

En FED træningsform hvor vi med tiden gerne skulle blive BRØLstærke i hele kroppen krydret med lidt cardio. Det er med fokus på de enkelte muskelgrupper, og vi arbejder med vægtstænger med forskellige vægtskiver. Til hver træningstime vil der bl.a. indgå forskellige redskaber i form af håndvægte, sjippetov, kettlebell, stepbænk, vægtskiver m.m., men det bliver lagt op på Facebook siderne Morgenfrisk Workout og Tabata, cirkeltræning og fedtforbrændingstræning, hvad der skal medbringes til timen. Timens varighed er 75 minutter inkl. opvarmning, gennemgang af øvelserne samt udstrækning. Du vil aldrig fortryde en træning!

MorgenMix

MorgenMix er for dig, som gerne vil have en tidlig og aktiv start på dagen. Vi skal lave en blandet og varieret træning bestående af styrke, Cardio, ultra-lette serier og lignende. Kom kl. 05.30, træn og gå videre ud i din dag kl. 06.30 med ny energi og velvære i både krop og sjæl.

CROSSDANCE (på pause)

Timen et opbygget i moduler så man kommer igennem Dance, Cardio, Bodytoning, Balance. Dansen krydres ex. med jive, rumba, samba eller lign. Pulstræning har fokus på konditionstræning så der gives gas i disse moduler. Styrketræning har fokus på opstramning af core, arme og ben. Til sidst sluttes timen af med balance hvor kroppen kommer ned i gear.

Best BOBY

Best BODY er træningstimen, hvor vi veksler mellem cardio og styrke. Vi tager redskaber i brug og varierer i forskellige intervaller. Der er garanti for smil på læben, du træner sammen med en masse andre skønne mennesker - og så har du fornyet energi, når du er færdig. HUSK - din bedste krop er din bedste ven!

Bordtennis

Når du er en del af Arena Motion, kan frit benytte vores bordtennis borde. Du skal blot booke en tid i systemet og derved vil bordet være dit i den time. Du har adgang til alle bordtennis tider via dit medlemskab til holdtræning eller ved brug af klippekort. Du skal selv rulle bordet frem i lokale 4 samt sætte det på plads igen.

EVENTS:

Der afholdes ofte events primært i weekenderne men også indimellem i hverdagene. Det kan være diverse danse arrangementer, tema events, yoga/piltes inspirerede event eller en gæste instruktør som byder ind med et helt andet koncept.

Arena Motion
Arena Motion
Arena Motion