Digital reklamesøjle i Kjellerup

Silkeborg Kommune har stillet en 5 meter høj pylon til rådighed for Kjellerup og omegn. Den står ved  omfartsvejen ved Designa, hvor der dagligt passerer 18.000 biler. Dermed kan vi fortælle de forbipasserende, at der sker en hel masse aktiviteter i området.

Pylonen er til information, ikke til salg! Det er en Kjellerup-pylon, så begivenheder, events og arrangementer skal foregå i postnummer 8620. Det kan være kultur- og sportsbegivenheder, udstillinger, møder,  åbent hus, Open By Night, fødselsdage, marked o.l. Pylonen må også bruges til generel borgerinformation. For at sikre en høj værdi for både forbipasserende og annoncører, skiltes der kun for begivenheder af almen interesse og relevans for borgere og turister. Disse skal være datosat. Dvs. ingen reklamer for uddannelsesinstitutioner, lån, butikstilbud, lilleputkampe, bogklubaftener o.l. Der vil maksimalt køre 6 annoncer samtidigt. Dermed sikres det, at hver annonce vises mindst 360 visninger i døgnet og 2520 gange på en uge. Hvis ikke der er udsolgt, vil man naturligvis bare få endnu flere visninger. 

Arena Midt drifter pylonen og betaler Silkeborg Kommune ca. 20.000-30.000 kr. årligt i modydelse betaling for reklamerne.  Prisen er fastsat til 100 kroner pr. døgn ekskl. moms. Grafisk opsætning kan købes som tillæg.  

Grafisk opsætning: Billederne må ikke være på hvid baggrund. Der leveres færdigt materiale i godkendte mål og kvalitet. Format: PNG Opløsning: 200 x 320 pixels Kommunen har besluttet, at Kjellerup Handel- og Erhverv ikke betaler for foreningens fælles reklamer.

Book din annonce på Kjellerup Pylonen