Haller og lokaler

Danhostel

LOKALELØSNINGER​

Arena Midt har en række dejlige lokaler til dig der søger de rette mødefaciliteter, god beliggenhed og varierede muligheder samt gratis parkering. I alle lokaler er der internetadgang samt diverse AV-udstyr, og vores tekniske personale sørger for, at det aftalte AV-udstyr er på plads, når deltagerne ankommer og er i øvrigt til disposition under afviklingen eller kan tilkaldes med kort varsel, hvis teknikken svigter.

Med halanlægget kan vi tilbyde et væld af sports- og idrætsfaciliteter. Gulvet i hallen er Taraflex Sport gulv, som bruges til Champions League og VM i håndbold. Gulvet er ideelt til alle sportsgrene, herunder gymnastik, tennis, badminton, indendørs fodbold og futsal. Halanlægget er også velegnet til messer, kongresser og store events. Med 2.150m2 kan det deles op i to idrætshaller af normal størrelse, eller andre opdelinger, og er således en utrolig fleksibel hal.

Vi plads til store og små møder med en række mødelokaler, suppleret af adskillige nicher og kaffeområder, som kan bruges til Open Space møder m.m. Hertil kommer brug af de naturskønne omgivelser udenfor, der kan tilføre mødeaktiviteter nye dimensioner og fungere som værdifulde afbræk med mulighed for bevægelse og fysisk aktivitet og klare tankerne i den friske luft.

Lokaler

Lokale 1
Lokale 1 er husets mest centrale rum lige inden for hovedindgangen. Her er plads til 54 personer. Lokale 1 er velegnet til møder, kurser og konferencer, hvor der stilles store krav til lyd og lys. Lokalet har storskærm og lydanlæg, der kan mørklægges helt eller delvist.

Lokale 2
Fra lokale 2 er der en helt fantastisk udsigt til Dalsgaard skov og Arena Parken.
I lokalet er der plads til 48 personer. Yderligere er der AV-udstyr, projektor, Smartboard og lydanlæg, hvorfor lokalet også er velegnet til møder, kurser og konferencer.

Lokale 3
I lokale 3 kan du nyde udsigten ved Arena Park. I lokalet er der plads til 48 personer.
Yderligere er der AV-udstyr, projektor, lærred og lydanlæg, hvorfor lokalet også er velegnet til møder, kurser og konferencer.

Lokale 4
Lokale 4 er et lyst og venligt rum med plads til 100 personer i det der kaldes biografopstilling. Lokalet er 155 m2. Lokalet er velegnet til generalforsamlinger, kurser og lignende, da der er projektor og storskærme. Her kan opbygges scene med talerstol, mikrofon og lydanlæg. Ved større møder og konferencer kan der være plads til op til 72 personer. Lamperne i loftet kan sænkes ned over bordene og lyset kan dæmpes.

Terrassen
Terrassen er et åbent mødeområde/torv, som ligger nedsænket ved Terrasse Caféen – uforstyrret med udsigt til Arena Parkens naturskønne omgivelser. Har projektor, lærred, lydanlæg, scene m.v. Der er plads til 100/160 personer ved borde- Lokalet er 182 m2.

Haller
Gulvet i hallen er Taraflex Sport gulv, som bruges til Champions League og VM i håndbold. Gulvet er ideelt til alle sportsgrene, herunder gymnastik, tennis, badminton, indendørs fodbold og futsal.

Hal A eller B – 1075 m2 pr. hal
Siddende ved borde – optil 600 personer
Tribune pladser/auditorium opstilling

Begge haller
Hal A + B – 2150 m2
Siddende ved borde – optil 1200 personer
Tribune pladser/auditorium opstilling – op til 1400 personer

Lokale
Lokale

PRISER

Lokale 1 – 3
Pr. time kr. 400,- eks. moms
Pr. dag kr. 1600,- eks. moms

Lokale 4
Pr. time kr. 500,- eks. moms
Pr. dag kr. 2000,- eks. moms

Terrassen
Pr. time kr. 800,- eks. moms
Pr. dag kr. 3000,- eks. moms

Hal A eller B
Pr. time 2000,- eks. moms
Pr. dag 18.000,- eks. moms

Begge haller
Pr. time 4000,- eks. moms
Pr. dag 35.000,- eks. moms

Audio pakke
– 2 stk. højtalere
– 1 stk. trådløs eller kablet mikrofon
– 1 stk. mixer
– 1 stk. opstilling og nedtagning
Pr. dag kr. 600,- eks. moms

Video pakke – hal
– 1 stk. lærred på stativ
– 1 stk. Epson projektor
Pr. dag kr. 1500,- eks. moms

Tilkøb
Ekstra kablede mikrofon kr. 200,- eks. moms
Tekniker pr. påbegyndt time kr. 350,- eks. moms

Hele Arena Midt
Hele dagen kr. 40.000,- eks. moms

DanHostel – hytter
Overnatning – 6 hytter med op til 6 sovepladser i hver – 28 m2
Pr. nat fra kr. 440,- eks. moms*
*sæsonpriser

Firmaaftaler
Har I løbende behov for at afholde kurser, møder, konferencer eller udstillinger, er vi altid vært for en rundvisning i Arena Midt.

Ved anden sammensætning eller ønske om lys, billetsalg, markedsføring, grafisk arbejde m.m., kontakt os for tilbud