Danhostel kjellerup

SKØNNE NATURHYTTER Fra KUN 550,- pr. DAG

Arena Midt tilbyder overnatning til private, foreninger og erhverv gennem Danhostel. 

Danhostel Kjellerup består af seks hytter der er fuldstændig ens indrettet med op til seks sovepladser i hver (to køjesenge og en dobbelt sovesofa).

I hver hytte er der desuden et tekøkken med køleskab og elkeddel, og vi har sørget for både kaffe og te, som I kan nyde uden beregning. Hytterne har desuden et lækkert badeværelse med toilet og bruseniche, samt gulvvarme overalt.

Herudover er hytte 1 indrettet med et fælleskøkken med ovne, kogeplader, mikrobølgeovne, service m.m., som I frit kan benytte under hele opholdet.

Alle hytter ligger forskudt, så du kan sidde uforstyrret af nabohytterne på egen terrasse.

Tryk på knappen nedenfor for tjek af ledige værelser eller kontakt os på tlf. 86 86 99 15 i vores åbningstid på hverdage kl. 10-12. 

Aktiviteter for store og små

Fra terrassen træder du direkte ud i Arena parken med masser af muligheder for gratis aktiviteter, spil, leg og afslapning for både små og store. I parken er der streetbasketbane, multibane, sandbane til bl.a. beachvolley eller strand fodbold, petanque, træningsbane med pull up bars samt cykel- og løbebane med forhindringer m.m.

Bag hytterne løber en sti der fører dig ud på Krabbes Grønne Ring – et 12 km stisystem rundt om byen, der blev anlagt for mere end 100 år siden på initiativ fra Kjellerups borgere. 

Danhostel

DU BESTEMMER TEMPOET​

Hos Danhostel Kjellerup holder du fri på egne præmisser, så du kan få lige præcis det ophold du drømmer om. Du kan sove længe på afslapningsferie, eller stå tidligt op og starte dagen med morgentræning i vores fitnesscenter.

Tag ud og oplev Danmarks største must-sees med under en times kørsel til blandt andet Legoland, Den Gamle By, Randers Regnskov og Silkeborgs mange outdoor tilbud og selvfølgelig Himmelbjerget. Læs fx. Campayas guide til oplevelser i Silkeborg med en lille fin artikel om Danhostel Kjellerup lige her.

Du kan også gå på opdagelse i nærområdets mange kroer og restauranter, hvor du kan få alt fra smørrebrød til storslået gastronomi.

Hos Danhostel Kjellerup er det med andre ord dine behov, der er i fokus, hvad enten du er til romantisk get-away, aktivt ferieophold med indendørs- og udendørs træning, familieferie med masser af plads og aktiviteter for store og små, eller bare en kombination af det hele.