Cirkus Mascot

Cirkus Mascot – Oppe på Dupperne

september 12, 2024 - 17:00

Det er os en stor glæde at kunne præsentere årets Cirkus Mascots forestilling indenfor i Arena Midt, torsdag d. 12. september kl. 17.00.

Glæd jer til cirkus i børnehøjde med dygtige artister, dejlige dyr og den sjoveste klovn..!!
Forestillingen har en varighed på ca. 90 min. inkl. én pause.

“Vi har gjort det før, og nu gør vi det igen. Cirkus Mascot skal på landevejen for 31. gang med en helt ny forestilling – og det bliver noget af et cirkus.

Vi tror stadig på værdien af at samles omkring oplevelser, som finder sted i øjeblikket. Vi tror, det er væsentligt at give børn mulighed for at glæde sig og vi ved, at der sker noget helt særligt mellem mennesker, når de tager plads omkring cirkusmanegen.

Duften af popcorn, lyden af leg, vov og vrinsk og den der særligt søde musik, som får de fleste til at føle, at de endelig har fundet melodien. Det hele er der, og så er der lunt og lækkert, så børn og voksne roligt kan lege tagfat og give slip på hverdagen.

Årets forestilling er akkurat lige så vov ’et som altid med pjattede pudler og hundekunster. Oplev balancekunst, klovnerier, to grise, to geder, en pony, og en cirkusdirektør med (rampe)lys i øjnene. Endelig er det er tid til cirkus.

Lyden og lyset bidrager til cirkusmagien, popcornene smager som de skal og candyflossen smelter i munden.
Det er cirkus for alle og en oplevelse, man tager med sig hjem. Velkommen omkring vores magiske cirkusmanege i 2024.”