3 x koncerter

3 x koncerter

august 25, 2024 - 13:59

3 x musik arrangements billetter kan købes til og med d.24.08.24

Når du køber denne billet, får du mulighed for at komme ind og se 3 koncerter på en billet. Du skal blot medbringe billetten til koncerterne.

Billetten kan bruges til følgende 3 koncerter:

Søndag d.25.08.24 Syng med & Tip et Hit Gæste solister: Daniel Lindegaard & Dorthe Kollo

Søndag d.22.09.24 Peter Vesth, Kristian Rusbjerg og Louise Espersen

Søndag d.27.10.24 Syng med & Tip et Hit Gæste solister: Anders Bircow & Bianca Graf 

  • Billetten kan kun bruges til koncerterne og ikke til spisning.
  • Ønsker du at købe spisebilletter, eller enkelt billetter, kan disse købes under hvert et enkelt arrangement, som står ovenover. Du klikker blot på et af de 3 arrangementer. Arrangementet åbnes i et nyt vindue.
  • Billet til en enkelt forestilling: kr 175,00

 

Der er lagt op til nogle hyggelige musikalske eftermiddage, når det populærer underholdningsprogram kendt fra DK4 “Syng Med & Tip et Hit” gæster Arena Midt 3 gange i løbet af 24. Der er garanti for topklasse musik, sjov og masser af fællessang, når Klaus & Servants, med værtinden Karin Strandholm præsentere gæstesolister, fællessang og spørgsmål som langt de fleste mennesker nemt kan svare på. Og JA der vil være en præmie til den som har svaret rigtig på de fleste spørgsmål;-)

Endvidere er der lagt op til en dejlig og hyggelig musikalsk eftermiddag, når Peter Vesth, Louise Espersen og Kristian Rusbjerg giver koncert i Arena Midt. Når de tre går på scenen, står den på en festlig og oplevelsesrig koncert med skøn musik og toner.

Dørene åbnes fra kl.13.30, hvor der er mulighed for at købe kage/te og kaffe og andet godt til at hygge sig med til dette musikalske og folkelige indslag. Der er også mulighed for at købe en spisebillet. Spisning starter fra kl.12.30