Kurt kommer forbi

Kurt Leth- Kurt kommer forbi

januar 15, 2024 - 14:30

Oplev et spændende og levende foredrag “Om krøllede typer, originaler og fantaster”.
Kurt Leth var i mange år journalist på TV 2 ØSTJYLLAND og TV SYD med programmerne: ”Kurt kom forbi” (TV 2 OJ) og “Kaffe med Kurt” (TV Syd).
Foredraget handler om: Almindelige menneskers ualmindelige historier.
Kurt har haft et langt spændende liv som journalist på Jyllands Posten, TV-Sporten på DR, DR’s Radio Midt Vest i Holstebro og Udenrigsministeriet.

Kurt Leth fortæller om spændende personer på hans vej igennem tv-journalistikken fra starten i Danmarks Radio via TV 2 systemet. Mange af indslagene på tv bygger på menneskelige historier plus en perlerække af indslag om mennesker fra sportens verden. Et bevægende, charmerende og humoristisk foredrag om mennesker og deres livshistorier.
Foredraget er først og fremmest fængende beretninger – anekdoter – om nogle af de mest spændende og fantastiske mennesker, som Kurt har mødt i sine mange år som journalist. Det være sig som skrivende, radio og tv-journalist. I sit foredrag giver Kurt også et indblik i, hvordan man laver tv.
Hvordan optager han og kameramanden? Hvordan finder han emnerne? Der er også livlige historier om Kurts tid som “skriverkarl” på Jyllands Posten. Om tiden som radio-journalist i det midt og vestjyske og jobbet som pressemand i Udenrigsministeriet under Uffe Ellemann.
Der bliver lagt på at publikum er med i løjerne. Spørgelysten er altid stor, når Kurt gi’r den gas og træder op.